Negoiță: Dragnea nu putea săvârși aceste nenorociri fără Guvernul României. Aceia care l-au sprijinit se fac vinovați deopotrivă cu dânsul (VIDEO)

Negoiță: Dragnea nu putea săvârși aceste nenorociri fără Guvernul României. Aceia care l-au sprijinit se fac vinovați deopotrivă cu dânsul (VIDEO)

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, este de părere că de vină pentru situația în care se găsește România, dar și PSD, nu se face doar Liviu Dragnea, ci și oamenii care i-au fost alături și l-au susținut.

”Haideți ca să ne înțelegem. Nu putea săvârși aceste nenorociri, aceste ticăloșenii fără Guvernul României. Nu se putea! Aceia care l-au sprijinit sau cu care a făcut echipă în aceste demersuri ticăloase și iresponsabile se fac vinovați deopotrivă cu dânsul”, a declarat Robert Negoiță.

Întrebat dacă, în acest caz, alegerea lui Dăncilă ca președinte PSD nu ar fi o vulnerabilitate pentru partid, Negoiță a răspuns: ”nu doar din această perspectivă”.

Primarul a mai precizat că despre alte perspective va vorbi ”la momentul potrivit”.

El nu este de acord nici cu o parte dintre colegii de partid, cei care susțin că PSD trebuie să-și stabilească mai curând un candidat la prezidențiale: ”sunt lucruri mult mai urgente de rezolvat în interior. Acum sunt probleme grave în interior”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)