Ce pregăteşte PSD după refuzul lui Iohannis: „Putem inversa să propunem pe Olguța la Dezvoltare și Ilan la Transporturi”

Ce pregăteşte PSD după refuzul lui Iohannis: Putem inversa să propunem pe Olguța la Dezvoltare și Ilan la Transporturi

Noul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, propune o strategie inedită pentru a replica după ce Klaus Iohannis a refuzat prin remaniere guvernamentală numirea Olguţei Vasilescu în fruntea Ministerului Transporturilor şi a lui Ilan Laufer în fruntea Ministerul Dezvoltării.

Astfel, Codrin Ştefănescu a propus ca PSD să facă rocadă şi astfel Olguţa Vasilescu să ajungă la Dezvoltare şi Ilan Laufer să fie mutat la Transporturi.

„Se pot face multe lucruri, putem inversa să propunem pe Olguța la Dezvoltare și Ilan la Transporturi și să nu poată refuza. În orice caz suntem șocați. Olguța Vasilescu e unul dintre cei mai buni manageri pe care i-am avut.”, a spus Ștefănescu, la Antena3.

Paul Stănescu şi Lucian Şova vor rămâne în continuare miniştri ca urmare a refuzului preşedintelui de a semna înlocuirea acestora.

Ultima oră
23:19 - Simona Halep, după căsătoria cu Toni Iuruc: A fost o seară de neuitat! / Cel mai frumos cadou primit de sportivă
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!