Scandal în PSD. Organizația din Gorj amenință că nu va depune candidaturile. Dragnea: Partidul nu poate funcţiona după şantaj (VIDEO)

Scandal în PSD. Organizația din Gorj amenință că nu va depune candidaturile. Dragnea: Partidul nu poate funcţiona după şantaj (VIDEO)
Foto:PSnews

E scandal uriaș în PSD din cauza listelor de la Gorj! Ion Călinoiu, fost președinte al Consiliului judeţean, a fost scos de pe listele parlamentare de Liviu Dragnea, deși era primul la Senat. Decizia a fost luată după ce Călinoiu a fost condamnat cu suspendare într-un dosar pornit de ANI, informează B1 TV. O delegaţie a venit la Bucureşti pentru a sta de vobă cu şefii, dar fără succes. Liviu Dragnea i-a acuzat de manipulare.

O delegație a primarilor PSD din Gorj a ajuns la București unde a cerut ca Ion Călinoiu să fie repus pe liste, dar șefii de la București nu i-au ascultat. Adunaţi la sediul PSD din Bucureşti, delegaţia de la Gorj nu a fost băgată în seamă de conduceera de la centru.

”Eu am fost candidatul tăiat de pe listp și am fost candidatul ales prin voința lor. Se invocă acum că eu am incompatibilitate, dar și domnul Dragnea are două dosare și mulți alții și Victor Ponta… ” a spus Călinoiu.

Primarii anunță că există riscul ca PSD Gorj să se rupă din cauza deciziei lui Dragnea.

Scandal în PSD. Organizația din Gorj amenință că nu va depune candidaturile

#DIRECT_ONE_2jq8cs#

”După minute bune de discuție s-a stabilit să pe depună la București o contestație prin care se cere anularea listelor stabilite. Nu s-a ținut cont de votul secret. Dacă nu se va reveni la lista cu care organizația județeană a mers la București, există riscul ca organizația județeană Gorj să nu depună candiaturile la Biroul județean Gorj și organzația să se destrame”, a declarat purtătorul de cuvânt al organizației.

Liviu Dragnea spune că tot scandalul din PSD Gorj este o manipulare.

”Candidează cine trebuie acolo (n.r. – la Gorj). Ca informaţie, de la 11.30 listele erau depuse.. (…) Au venit opt primari aici care au zis că vor să strângă semnături pentru un coleg de-al nostru. Li s-a urat succes. PSD nu poate funcţiona după şantajul altora care cred că sunt mai mari, cu atât mai puţin după şantajul unor colegi din partid după ce o decizie a fost adoptată în mod statutar”, a spus Dragnea.

În numai trei ore, organizaţia din Gorj a strâns semnături pentru ca Ion Călinoiu să candideze ca independent și primarii PSD din județ au anunțat că îl vor susține pe acesta, nu partidul, la alegerile legislative.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:32 - Mihai Morar, la un pas de tragedie. Prezentatorul a fost în Capra, înainte să fie lovită de avalanșă
11:29 - Tragedie în Franța: șapte copii și mama lor au murit într-un incendiu
11:29 - Kamara, despre relația pe care o are cu Andrei Ștefănescu, colegul său din trupa Alb Negru: „Sperăm să reactivăm și mai bine povestea”
11:01 - Irina Nicolae a transmis un mesaj dur, după ce nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A.:„Mi se pare degradant și înjositor. Mi-am cumpărat eu un bilet online, să fiu în sală”
11:00 - Simona Halep, suspendată până la vară! Patrick Mouratoglou a dat-o de gol pe campioana României
10:59 - România va achiziționa tehnică de luptă mondernă din Coreea de Sud: obuzierele K9 și K239 Chunmoo, pe lista discuțiilor
10:51 - Reacția Poliției Române după ce agenții s-au plâns că noile uniforme sunt „de cea mai proasta calitate”. IGPR dă de înțeles că polițiștii nu știu să le poarte (FOTO)
10:29 - Prima Doamnă a Ucrainei împlinește 45 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Volodimir Zelenski: „Mă faci mai puternic”
10:27 - Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața ei: „Medicii îmi spuneau că este imposibil”. Ce sacrificii a făcut vedeta în urmă cu 12 ani pentru a deveni mamă
10:19 - Cutremur de 7,8 grade în Turcia, resimțit şi în Siria, Liban şi Cipru: Sute de morți, mii de răniți. Seismul a fost urmat de 42 de replici / Turcia cere ajutor internațional. România trimite salvatori (VIDEO)