Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea: Discursul lui Victor Ponta, o greșeală ce trebuie asumată

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea: Discursul lui Victor Ponta, o greșeală ce trebuie asumată
Foto: evz.ro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că discursul lui Victor Ponta din Parlament reprezintă o greșeală ce trebuie asumată și care nu mai trebuie repetată în acest an electoral, potrivit Mediafax.

Cred că Victor Ponta a intenţionat să transmită un alt mesaj decât cel care a rezultat din discursul său din Parlament. Cred că, din dorinţa de a avea o atitudine cât mai echilibrată, domnul Ponta s-a îndepărtat cam mult de discursul firesc al unui lider al opoziţiei. Este o greşeală pe care trebuie să ne-o asumăm, dar pe care nu ne permitem să o mai repetăm. Suntem într-un an electoral, iar astfel de erori ne pot afecta foarte mult, după cum s-a mai întâmplat în trecut„, a spus Dragnea.

În ceea ce privește noul Cabinet, Dragnea a spus că noii miniștri sunt doar niște lupi tineri care se hrănesc din aceiași pradă ca și precedenții lor.

Avem un Guvern de beizadele, de lupi tineri care s-au înfruptat din aceeaşi pradă obţinută prin jaf şi corupţie de haita portocalie„, a adăugat secretarul general al PSD.

Liderul PSD, Victor Ponta, a susţinut, joi, în plen, un discurs amplu, care a durat aproximativ 40 de minute şi din care au lipsit accentele vehemente. Mai mult, Ponta a lăsat să se înţeleagă că opoziţia ar putea colabora politic cu viitorul premier.

Urmăriți B1TV.ro și pe