Ședință cu scântei la ACL: Vasile Blaga ar fi înjurat mai mulți lideri locali pentru rezultatele slabe la prezidențiale

Ședință cu scântei la ACL: Vasile Blaga ar fi înjurat mai mulți lideri locali pentru rezultatele slabe la prezidențiale

Şedinţă cu scântei la ACL. Au curs atacurile din partea celor de la centru. Strategul de campanie, Vasile Blaga i-a strâns luni seară în videoconferinţă pe şefii din teritorii. Potrivit unor surse, Blaga i-ar fi înjurat pe mai mulţi lideri locali pentru rezultatele slabe din primul tur.

Pentru marți este stabilită o nouă şedinţă în care să se discute strategia pentru următoarele două săptămâni. 

Vasile Blaga a avut un limbaj agresiv la adresa liderilor  PNL și PDL din teritoriu, spun surse din interiorul partidului.

„I-a înjurat pe vreo câțiva de nu s-au văzut. Au fost multe reproșuri cu cifrele în față. (…) A discutat mult cu cei care nu și-au îndeplinit obiectivele. Principalul reproș a fost că, din cauza anumitor proști, am ajuns să avem diferență de 10 procente, în loc să avem 5-6%. Blaga le-a explicat că așa puteam să ieșim în față și să spună că suntem câștigători!”, a declarat o sursă din ACL pentru stiripesurse.ro.

Un lider județean PNL a spus că liderul PDL ” a fost buldog!”

Liberalii şi democrat liberalii au trecut la calcule, după primul tur de alegeri. Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a transmis un mesaj către ceilalți politicieni de dreapta să vină alături de Klaus Iohannis. Acesta spune că-i aşteaptă în tabăra lui Iohannis pe toţi cei care consideră că Victor Ponta e un pericol care trebuie oprit. Doar că liderii de pe partea dreaptă nu sunt dispuşi la negocieri. Chiar Klaus Iohannis a anunţat clar că nu va negocia pentru voturi cu niciunul dintre ceilalţi 13 candidaţi din turul I. De altfel, nici liderul PMP nu vrea să-şi negocieze voturile.