Şefii PNL fug din Bucureşti după eşecul de la locale: Alina Gorghiu va candida în Argeș

Şefii PNL fug din Bucureşti după eşecul de la locale: Alina Gorghiu va candida în Argeș
Foto: expresspress.ro

Copreședintele PNL Alina Gorghiu va renunța la fieful său obișnuit din București. Potrivit unor surse liberale Gorghiu va candida la Argeș, acolo unde locuiesc părinții săi, potrivit stiripesurse.ro.

„Am crezut că e o glumă acest zvon, că eu voi candida în Vrancea. Am zis clar însă că nu merg intr-o filială bună, o să merg undeva unde o să încerc să maximizez rezultatul, undeva unde PNL-ului i-a fost mai greu.

Mi-aş dori însă ca PNL Vrancea să desemneze oameni care sunt un magnet de voturi, mi-aş dori ca lista PNL Vrancea pentru parlamentare să fie cea mai bună posibil. Nu voi candida la Vrancea, e sigur”, spus Alina Gorghiu.

Și Vasile Blaga va ieși din București, la alegerile parlamentare, candidând la Timiș. În București vor rămâne Cătălin Predoiu și Adriana Săftoiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)
20:18 - Marcel Boloș: Reforma pensiilor, așa cum este ea scrisă în PNRR, trebuie dusă la bun sfârșit. Cererea de plată 3, poate examenul cel mai greu al Guvernului. Avem o reformă extrem de grea și privind decarbonizarea (VIDEO)