Şefii PNL fug din Bucureşti după eşecul de la locale: Alina Gorghiu va candida în Argeș

Şefii PNL fug din Bucureşti după eşecul de la locale: Alina Gorghiu va candida în Argeș
Foto: expresspress.ro

Copreședintele PNL Alina Gorghiu va renunța la fieful său obișnuit din București. Potrivit unor surse liberale Gorghiu va candida la Argeș, acolo unde locuiesc părinții săi, potrivit stiripesurse.ro.

„Am crezut că e o glumă acest zvon, că eu voi candida în Vrancea. Am zis clar însă că nu merg intr-o filială bună, o să merg undeva unde o să încerc să maximizez rezultatul, undeva unde PNL-ului i-a fost mai greu.

Mi-aş dori însă ca PNL Vrancea să desemneze oameni care sunt un magnet de voturi, mi-aş dori ca lista PNL Vrancea pentru parlamentare să fie cea mai bună posibil. Nu voi candida la Vrancea, e sigur”, spus Alina Gorghiu.

Și Vasile Blaga va ieși din București, la alegerile parlamentare, candidând la Timiș. În București vor rămâne Cătălin Predoiu și Adriana Săftoiu.

Ultima oră
22:37 - CS U Craiova caută antrenor de calibru: Trei nume „grele” pe lista oltenilor
22:35 - Claudiu Năsui contrazis de analiștii economici: „Din 100 de lei câștigați, românii rămân cu 34,8 lei în buzunar după plata taxelor”
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta