Senator PSD, despre cererile de urmărire penală: "Ieri am dat la hiene un miel, astăzi dăm doi elefanţi. Trebuie să satisfacem pofta de sânge a presei" (VIDEO)

Senator PSD, despre cererile de urmărire penală: "Ieri am dat la hiene un miel, astăzi dăm doi elefanţi. Trebuie să satisfacem pofta de sânge a presei" (VIDEO)
Foto: ziarulderoman.ro

Dezbaterile din Senat privind cererea DNA de urmărire penală a Ecaterinei Andronescu a provocat reacţii dure din partea unor parlamentari. Senatorul PSD Leonard Cadăr a declarat că plenul este forţat să încuviinţeze, la presiunea presei, astfel de cereri, transmite B1 TV.

Cadăr a spus, că „trebuie să satisfacem pofta de sânge a presei, trebuie ca urmaşii vampirilor să fie satisfăcuţi şi astfel, poate, vom spăla imaginea politicienilor„.

Social-democratul s-a referit și la senatorul PNL Akos Mora, care are o decizie definitivă de incompatibilitate și care și-a dat demisia din Parlament.

Ieri am dat la hiene un miel (Akos Mora – n.red.), astăzi dăm doi elefanți (Ecaterina Andronescu și Șerban Mihăilescu – n.red.) „, a adăugat senatorul PSD.


Senator PSD: Trebuie să satisfacem pofta de sânge a presei

Ultima oră
20:07 - Cătălin Drulă vine cu explicații despre execuția bugetară la Ministerul Transporturilor, după criticile formulate de premierul Florin Cîțu
19:49 - Tribunalul București a decis. Ce se va întâmpla cu motociclistul care a agresat în trafic un bărbat pe trotinetă electrică
19:38 - Ludovic Orban: Investițiile în comunitățile locale nu au voie să se oprească! Cel puțin 40 de miliarde de lei trebuie prevăzute pentru PNDL 3. De la nivelul Guvernului trebuie să înceapă discuțiile aplicate
19:15 - Turiștii își pot lua adio de la porumbul de pe plajă. Vânzătorii ambulanți, amendați de polițiști
19:11 - Premieră: Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea înfiinţează o companie aeriană locală. Curse regulate către Bucureşti, din martie 2022 / Anunțul făcut de Ilie Bolojan și Florin Birta (VIDEO)
18:42 - Aproape 15.300 de persoane, vaccinate anti-COVID în ultima zi. Peste 11.000 au primit prima doză
18:38 - Permisul de sănătate și vaccinarea îngrijitorilor, aprobate de Consiliul Constituțional din Franța
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)