Senatorul PNL Sorin Ilieșiu: Klaus Iohannis a evitat dezbaterile electorale și în campania pentru Primăria Sibiului

Senatorul PNL Sorin Ilieșiu: Klaus Iohannis a evitat dezbaterile electorale și în campania pentru Primăria Sibiului

Mesaj dur al senatorului PNL Sorin Ilieşiu la adresa lui Klaus Iohannis! Acesta îl acuză pe prezidenţiabilul ACL că evită dezbaterile cu contracandidatul său, aşa cum a făcut-o în anii trecuţi şi în campania pentru Primăria Sibiului.

Ilieşiu crede că Iohannis se fereşte în campanie de confruntările cu adversarii săi de teama unor întrebări incomode despre adopţiile internaţionale.

„De 4 ori, în 4 finale la Primăria Sibiului, a evitat confruntările cu contracandidații domniei sale pentru a nu fi obligat să răspundă la anumite întrebări incomode legate de adopțiile internaționale. Deci domnul Iohannis nu vrea să dea socoteală față de trecutul domniei sale care este înnegurat cu fel de fel de lucruri reprobabile, cu escrocherii imobiliare”, a afirmat Sorin Ilieșiu.

„Domnul Iohannis face tot ce se poate ca să calce în picioare dreptul românilor la informare, dreptul românilor de a vota în cunoștință de cauză și nu are de gând să se prezinte la aceste dezbateri, care sunt esențiale în orice țara civilizată”, a mai spus senatorul.