Sergiu Nicolaescu, despre demisia din PSD: Am fost lezat de neîncrederea conducerii

Sergiu Nicolaescu, despre demisia din PSD: Am fost lezat de neîncrederea conducerii

Sergiu Nicolaescu a declarat, marți, în cadrul emisiunii “Evenimentul Zilei”, difuzată de B1 TV, că a fost lezat de lipsa de încredere din partea conducerii, fapt ce a dus la demisia regizorului din PSD.

Acesta a spus că și-a înaintat deja demisia la președintele Senatului dar nu și conducerii PSD.

„În cursul zilei de astăzi se va duce cineva la partid să o lase acolo”, spune Nicolaescu. Acesta nu știe dacă decizia este irevocabilă, spundând că îi pare rău pentru această situație.

Sergiu Nicolaescu și-a scris demisia din PSD

Nicolaescu spune că nimeni nu a avut încredere în el și nici nu a venit vreodată să îl discute îl consulte.

În ceea ce privește apropierea sa de PDL, senatorul a spus că a susținut legea Țurcan, însă aceasta nu mai era legea lui Țurcan.

Sergiu Nicolaescu: PSD nu a avut încredere în mine

Ultima oră
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali