Servilism exagerat în campanie: Piedone îi șoptește celei mai bătrâne locuitoare din Sectorul 4 să spună că votează cu Ponta (VIDEO)

Servilism exagerat în campanie: Piedone îi șoptește celei mai bătrâne locuitoare din Sectorul 4 să spună că votează cu Ponta (VIDEO)
Foto: B1 Tv

Servilism dus la extrem în campania electorală. În goana după voturi, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost protagonistul unui moment jenant pentru Victor Ponta.

Candidatul PSD-UNPR-PC s-a întâlnit miercuri seară cu simpatizanții din Sectorul 4, iar la întâlnire a fost invitată şi cea mai longevivă locuitoare din sector.

În ciuda tuturor „sugestiilor” şi şoaptelor, aceasta nu a vrut însă nici în ruptul capului să se preteze la discursul de campanie dorit cu încăpăţânare de edil.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a adus-o pe scenă pe cea mai „longevivă locuitoare a Sectorului pe care îl păstorește”, Varvara Zugravu, în vârstă de 105 ani.

Respectabila doamnă i-a înmânat lui Ponta o diplomă omagială.

Aici s-a încheiat însă planul măreţ de campanie. Primarul Piedone i-a „suflat” la ureche acesteia şi să transmită sălii un mesaj, respectiv că îl votează pe Victor Ponta.

„Pe cine votăm? Pe cine votăm? Pe Victor. Votăm Victor Ponta!”, i-a „suflat” Piedone.

Servilism dus la extrem de Piedone

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului