Despre buget și ”ignoranța” lui Dragnea. Mănăstire: ”Știți imaginea aia, mergeți și pupați ghiulul” / Bădulescu: ”Mă duc și stau și capră, nu mă supăr, dar vino-ncoace să vorbim, nu-ți bate joc de mine!” (VIDEO)

Despre buget și ''ignoranța'' lui Dragnea. Mănăstire: ''Știți imaginea aia, mergeți și pupați ghiulul'' / Bădulescu: ''Mă duc și stau și capră, nu mă supăr, dar vino-ncoace să vorbim, nu-ți bate joc de mine!'' (VIDEO)

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, și-a cam pierdut cumpătul când a vorbit, duminică seară, despre problemele privind bugetul Capitalei. Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, acesta s-a plâns că Liviu Dragnea se folosește de buget pentru a plăti polițe și pentru a-și extinde influența. Bădulescu l-a acuzat pe șeful PSD că unor primari le dă bani, pentru a-i controla, iar altora le ia, pentru a-i pedepsi. Viceprimarul s-a arătat revoltat și de faptul că Dragnea, în loc să vorbească serios despre o problemă atât de importantă precum bugetul de stat pe 2019, discută în bătaie de joc despre programul ”vitamina D pentru copii”. Asta deși vitamina D e deja gratuită pentru copiii din România…

În acest context, la un moment dat, dialogul a decurs astfel:

Silviu Mănăstire: Știți imaginea aia, mergeți și pupați ghiulul… faceți pace!

Aurelian Bădulescu: Da, domn’le, nu e problemă! Mă duc și stau și capră, nu mă supăr. Păi, dar vino-ncoace să vorbim, nu-ți bate joc de mine! Adică noi vorbim de lucruri serioase și tu începi cu vitamina D și cu glucometru. Și pe un ton ironic, să nu fie lumea atentă la ce urmează să spună în subsidiar. Mai spune și că e de siguranță națională!

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Liviu Dragnea a declarat că ține foarte mult ca o sumă importantă din bugetul serviciilor secrete să ajungă în programele pentru sănătatea copiilor. El s-a referit concret la un program de acordare de vitamina D pentru cei mici și la un program dedicat celor care suferă de diabet.Numai că, surpriză!, Vitamina D e deja gratuită pentru copiii din România, iar bolnavii de diabet beneficiază, la rândul lor, de unele programe în care tratamentul este gratuit sau parțial compensat.Mai mult, Organizaţia Mondială a Sănătăţii nu recomandă un astfel de program, în contextul în care nu există suficiente date care să dovedească că suplimentele de vitamina D acordate copiilor prin programe în masă chiar sunt eficiente în a preveni malnutriţia. (Detalii AICI)