Sorin Grindeanu, despre amenda primită de Marcel Ciolacu: „Oricine încalcă legea plăteşte, indiferent cum îl cheamă” (VIDEO)

Sorin Grindeanu, despre amenda primită de Marcel Ciolacu: „Oricine încalcă legea plăteşte, indiferent cum îl cheamă” (VIDEO)

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu a ținut în cursul zilei de duminică o conferință de presă la sediul partidului, în care a prezentat Programul de Guvernare al social – democraților.

Întrebat de jurnaliști cum comentează faptul că liderul partidului, Marcel Ciolacu, a fost surprins într-un restaurant din Buzău cu 11 persoane la masă, Grindeanu a explicat:

Din punctul meu de vedere, oricine încalcă legea plăteşte, indiferent cum îl cheamă, că îl cheamă Marcel Ciolacu sau că îl cheamă Sorin Grindeanu, trebuie să plătească. Şi mai trebuie, dacă este persoană publică, cu atât mai mult, trebuie să vină şi cu scuze în faţa românilor. Cred că domnul Ciolacu a clarificat prin postarea dânsului pe Facebook situaţia de aseară. Din ce am văzut şi eu, nu am participat la acea întâlnire, e o localitate aflată în scenariul verde. Dacă s-a încălcat legea, asta nu hotărăsc eu sau dumneavoastră sau oricine altcineva, ci organele abilitate. Dacă s-a încălcat legea, cine încalcă trebuie să plătească”, a declarat el duminică.

Todoată, Grindeanu a ținut să salute și promptitudinea polițiștilor în cazul lui Ciolacu. „Dincolo de cazul pe care l-aţi amintit, salut promptitudinea Poliţiei Române în a ieşi, nu doar prin acţiuni, ceea ce e foarte bine că au făcut, ci şi printr-o declaraţie de presă. E o promptitudine pe care sper să şi-o menţină pentru orice caz pe care îl au de acum încolo, pentru că nu am văzut aceeaşi promptitudine, dacă vreţi, şi în urmă cu câteva luni”, a adăugat Sorin Grindeanu, la conferința de presă organizată de PSD.