Statul paralel: Codrin Ștefănescu visează la un miting care să se audă de pe Marte

Statul paralel: Codrin Ștefănescu visează la un miting care să se audă de pe Marte

Reprezentanții coaliției de la guvernare reacționează după amplele proteste care au avut loc duminică seară în Capitală, dar și în marile orașe ale țării.

Cel mai vocal a fost secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, care nu a ratat ocazia de a vorbi din nou despre organizarea unui miting de susținere a PSD, informează HotNews.

"Ar trebui să organizăm mult mai repede un miting la care să vină toți cei care ne susțin, un miting contra, contra statului paralel, contra noii Securități, contra abuzurilor. (…) Nu se va auzi la Bruxelles, se va auzi pe Marte", a declarat Ștefănescu, la Antena 3.

Aproximativ 25.000 de persoane au participat duminică la protestul din Capitală față de modificările la legile justiției. Oamenii s-au adunat în fața Guvernului, de unde au pornit în marș spre Palatul Parlamentului. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu