Strategia PSD pentru referendum: ”Dacă la ora 17 la amiază, la secţia 93 să zicem, nu s-a ieşit decât 40%… acţionăm în forţă!”

Strategia PSD pentru referendum: ”Dacă la ora 17 la amiază, la secţia 93 să zicem, nu s-a ieşit decât 40%... acţionăm în forţă!”
Foto: tion.ro

Nu doar PNL se pregăteşte intens pentru referendum. După ce ieri au apărut mai multe stenograme care arătau cum aveau de gând liberalii să manipuleze electoratul pentru referendumul din 29 iulie (Detalii AICI), astăzi, jurnaliştii de la gândul publică un material realizat sub acoperire, în care este dată în vileag strategia celor de la PSD.

Edilul din oraşul Sângeorz-Bãi i-a promis aşa-zisului raportor social-democrat cã va folosi metoda lui Liviu Dragnea pentru a-i aduce pe oameni la urne. Primarul s-a lãudat cã are la dispoziţie mai multe maşini care sã asigure transportul spre secţiile de vot.

Nici primarul din Panciu, Ion Petre, nu se lasă mai prejos. Acesta i-a dezvăluit reporterului sub acoperire că are pregătită o adevărată organigramă pentru referendum, în schemă fiind implicat și un văr al ministrului Dan Nica, viceprimar în oraș.

Viceprimarul Nica a recunoscut că are pregătită o listă cu toţi alegătorii şi datele acestora de contact. În cazul în care se constată că prezenţă nu este suficientă, edilul promite să intervină în forţă.

Primarii social-democraţi par să respecte cu stricteţe sfaturile secretarului general al partidului, Liviu Dragnea, care le cerea în urmă cu o săptămână să organizeze tombole, concursuri sau emisiuni TV pentru a asigura cvorumul la referendum.

Strategia PSD pentru referendum

Embed: " />