Sulfina Barbu, despre declarația lui Ponta cu privire la Băsescu și Orban: O intoxicare marca Adrian Năstase

Sulfina Barbu, despre declarația lui Ponta cu privire la Băsescu și Orban: O intoxicare marca Adrian Năstase
Foto: evz.ro

Deputatul PDL Sulfina Barbu consideră că declaraţia liderului PSD, Victor Ponta, cu privire la sprijinul pe care l-ar acorda Traian Băsescu şi Viktor Orban înfiinţării unui partid al lui Laszlo Tokes este „o intoxicare marca Adrian Năstase”. „Este o intoxicare marca Adrian Năstase pe care ne-o prezintă domnul Ponta. Domnul Ponta n-are ideile proprii, ci vine doar cu ceea ce îi vibrează Adrian Năstase şi mai sunt multe exemple care susţin acest lucru”, a declarat Sulfina Barbu, citată de Mediafax.

Deputatul PDL a precizat că „cei care au şantajat UDMR” sunt membri ai PSD şi PNL.

„Nu era decât un şantaj la adresa UDMR pentru simplul motiv pentru că nu a ieşit din coaliţia de guvernare”, a afirmat Barbu.

„Preşedintele României, din moment ce a format o coaliţie de guvernare în care se află UDMR şi este un partener tratat absolut în mod corect, cu respect, despre ce discutăm? Deci este o intoxicare marca Adrian Năstase, prezentată de pupilul dânsului, Ponta. Şi atât”, a declarat deputatul PDL.

Mai mult, Sulfina Barbu consideră că demersurile PSD şi PNL au şi un alt scop, şi anume ca PDL să scadă electoral în Transilvania.

Joi, liderul PSD Victor Ponta a declarat într-o conferinţă de presă că el consideră că premierul Ungariei, Viktor Orban, şi preşedintele Traian Băsescu „lucrează împreună împotriva României şi împotriva intereselor României”.