Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres

Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Încrederea mea este că nu vor fi încercări de fraudare a votului”, a declarat Ludovic Orban, președinte PNL și candidat pentru un nou mandat, înainte de startul congresului PNL. Surse indică, însă, că temeri ar exista cel puțin în rândul unor liberali. Iar un acordul asupra modului în care trebuie să arate cabinele de vot n-ar exista.

Surse: Dezacord în PNL pe tema cabinelor de vot

Știripesurse.ro notează că, în vreme ce Florin Cîțu, contracandidatul lui Orban, și susținătorii săi vor cabine la fel ca la orice tip de alegeri, secretizate cu perdea, Ludovic Orban și echipa sa doresc un vot deschis.

„Surse politice ne-au declarat că, în această dimineață, mai mulți oameni din echipa lui Ludovic Orban au luat cu asalt secțiile de vot și au început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul”, notează știripesurse.ro.

Site-ul mai notează că au fost surprinși astfel Alexandru Kocsis, deputat PNL de Iași, Radu Nicolescu, fost consilier de stat, și Cristian Daroși, angajat al PNL online.

Urmăriți B1TV.ro și pe