Tăriceanu anunță debarcarea lui Meleșcanu din fruntea Ministerului de Externe: ‘Voi propune remanierea lui. Percepţia creată îi afectează propria capacitate de lucru’

Tăriceanu anunță debarcarea lui Meleșcanu din fruntea Ministerului de Externe: 'Voi propune remanierea lui. Percepţia creată îi afectează propria capacitate de lucru'
Foto: Facebook/ Ministerul Afacerilor Externe

Președintele ALDE și al Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunțat, duminică seară, că în ședința de luni a Biroului Politic al formațiunii pe care o conduce va propune remanierea ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! DIN PĂCATE, MIHAI CONSTANTINESCU… MEDICUL MONICA POP TOCMAI A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

Tăriceanu a precizat că îl apreciază pe Teodor Meleşcanu, arătând că schimbarea luivine în contextul opiniei publice nefavorabile ministrului.

TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ: FLORIN PASTRAMĂ A ANULAT NUNTA! A FĂCUT INFARCT! DIN NEFERICIRE, BRIGITTE… (GALERIE FOTO)

”Mâine (luni, n.r.) voi propune înlocuirea din funcţie a ministrului de Externe. Cred că percepţia creată îi afectează propria capacitate de lucru. Îl apreciez personal, însă amândoi ştim cât este de greu să te lupţi cu percepţia publică”, a declarat liderul ALDE, la Antena 3, potrivit news.ro.

DEZVĂLUIRI ȘOC DESPRE ANDREEA MARIN. ESTE VORBA DESPRE SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Tăriceanu a precizat că nu va participa la şedinţa conducerii ALDE, pentru că este în concediu.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că a analizat activitatea a opt miniştri, atât din PSD, cât şi din ALDE şi că va discuta propunerile de remaniere în cadrul Comitetului Executiv al PSD, care se reuneşte luni (Detalii AICI).