Salvat de PSD de dosarul de la DNA, Tăriceanu a mers la Guvern pentru o discuţie cu premierul Dăncilă

Salvat de PSD de dosarul de la DNA, Tăriceanu a mers la Guvern pentru o discuţie cu premierul Dăncilă
Foto: Inquam Photos/Alexandru Bușcă

Discuţii importante, miercuri dimineaţă, la Palatul Victoria între preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi premierul Viorica Dăncilă, care este şi lider interimar al PSD.

Cel mai probabil aceste discuţii au loc în contextul în care delegaţiile PSD şi ALDE urmează să meargă la Palatul Cotroceni pentru consultările cu preşedintele Iohannis privind transpunerea în legislaţie a rezultatelor referendumului din 26 mai.

De asemenea, discuţiile se vor axa şi despre guvernare deoarece PSD a luat mai multe decizii importante după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare, iar Tăriceanu a sugerat chiar o remaniere mai largă sau o restructurare a cabinetului.

Această discuţie vine şi la două zile după ce Călin Popescu Tăriceanu a fost salvat în Senat de soliticarea DNA de începere a urmării penale pentru luare de mită.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)