Cursa pentru prezidențiale îi învrăjbește pe liderii coaliției PSD-ALDE (VIDEO)

Cursa pentru prezidențiale îi învrăjbește pe liderii coaliției PSD-ALDE (VIDEO)

Cursa pentru alegerile prezidențiale îi învrăjbește pe liderii coaliției. Membrii ALDE fac lobby pentru ca președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să fie candidat unic al coaliției în 2019. Potrivit unui sondaj prezentat de filiala ALDE Dolj, Tăriceanu conduce în preferințele oamenilor, la distanță extrem de mare de Liviu Dragnea.

Întrebat în legătură cu acest subiect, liderul ALDE a susținut că sondajele se fac în teritoriu pentru ca partidul să vadă care sunt oamenii cei mai potriviți pentru a candida la alegerile europarlamentare. Cât despre o posibilă candidatură a sa la prezidențiale, acesta a spus că nu s-a hotărât încă.

”Am hotărât să facem nişte sondaje pentru filialele noastre, deci pe judeţe, pentru că trebuie să ne prăgtim pentru alegerile din 2020. Eu nu m-am hotărât precis să anunţ o astfel de candidatură şi nici nu o voi face foarte curând. Nu m-am hotărât dacă să candidez, dacă să nu candidez şi dacă voi candida, în orice caz, nu voi face anunţul acum. Este, în mod evident, în ochii unora o posibilă formulă, dar atâta tot. Nici nu mă impresionează lucrul acesta, nici nu mă deranjează, evident. Avem o coaliţie guvernamentală care funcţionează bine şi în continuare. Avem un program de guvernare, eforturile şi preocupările noastre sunt axate pe îndeplinirea programului de guvernare”, adeclarat Călin Popescu Tăriceanu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.