Tăriceanu susține că i se pare absolut inutilă și chiar ridicolă organizarea unui miting de susținere a PSD

Tăriceanu susține că i se pare absolut inutilă și chiar ridicolă organizarea unui miting de susținere a PSD

Este absolut inutilă și chiar ridicolă organizarea unui miting împotriva ”statului paralel” și a abuzurilor, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Șeful ALDE a precizat, glumind la o întrebare pusă la Antena 3, că "nu susțin un miting de susținere".

"Un miting de susținere mi se pare absolut inutil, ca să nu spun ridicol", a continuat Tăriceanu, citat de HotNews.

Totuși, a subliniat el, nu poate să le ceară colegilor de coaliție ”să-și cenzureze această opțiune (de a protesta)”.

Tăriceanu a mai spus că, după părerea sa, oamenii care protestează în Piața Victoriei sunt nemulțumiți de modul în care sunt reprezentați de Opoziția din Parlament: "Modul in care se prezinta opozitia azi in Romania, jalnic, nu inspira incredere oamenilor si considera ca trebuie sa-si apere sau prezinte singuri optiunile lor".

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina