Theodor Paleologu, despre anunțarea candidaturii sale la Primăria Capitalei: „Tipică dezinformare de presă”

Theodor Paleologu, despre anunțarea candidaturii sale la Primăria Capitalei: Tipică dezinformare de presă
Foto: Facebook/ Theodor Paleologu

Theodor Paleologu a catalogat drept dezinformare de presă prezentarea ca sigură a candidaturii sale din partea PMP la alegerile pentru Primăria Capitalei. Într-un mesaj publicat pe Facebook, acesta a precizat că dreapta ar trebui să aibă un candidat comun.

„Tipică dezinformare de presă: „Paleologu își anunță o nouă candidatură”. Unde? Cînd? N-am anunțat nimic. Bazîndu-se rezultatele PMP în București, Traian Băsescu a evocat o serie de posibile candidaturi în capitală. Convingerea mea este că „dreapta” trebuie să aibă candidați comuni la alegerile locale. Și cred că nu poți ignora 10% din electoratul bucureștean”, este mesajul publicat de Theodor Paleologu pe Facebook.

Fostul președinte al României Traian Basescu a vorbit, duminica, la Romania TV despre o posibilă listă de candidați ai PMP pentru alegerile locale din București.

„Fiecare din candidați are peste 10% în sondaje. Este o echipă care se bate cu orice partid de 30%”, a susținut Traian Băsescu.

Potrivit variantei prezentate de fostul președinte, la Primăria Generală va candida Theodor Paleologu, fost candidat la prezidențiale. Totodată, la sectorul 1 va candina Eugen Tomac, președintele PMP, la sectorul 2 Mihail Neamțu, purtătorul de cuvânt PMP, iar la sectorul 3 Ioana Constantin, secretar de stat la Muncă și secretar general adjunct PMP.

Pe de altă parte, la secorul 4 va candida Dan Marian Ștefănel, ex-primar general interimar, la sectorul 5 Lucian Iliescu, senator și ex-consilier general, iar la sectorul 6 Ștefan Florescu, vicepreședinte PMP.

Urmăriți B1TV.ro și pe