Eugen Tomac, despre situaţia din Republica Moldova: „Urmează vremuri interesante, iar România din păcate, nu este in stare, prin decidenții ei, să joace așa cum merităm” (VIDEO)

Eugen Tomac, despre situaţia din Republica Moldova: Urmează vremuri interesante, iar România din păcate, nu este in stare, prin decidenții ei, să joace așa cum merităm (VIDEO)
Foto: Captură B1 TV

Scena din Republica Moldova este într-una adevărat „război” după ce Partidul Socialist al preşedintelui pro-rus Igor Dodon s-a aliat cu pro-europenii lui Andrei Năstase şi Maia Sandu pentru a forma noua majoritate şi a lăsa Partidul Democrat în opoziţie. Vladimir Plahotniuc a reacţionat rapid şi a dat mai multe înregistrări compromiţătoare cu Igor Dodon.

În faţa acestei situaţii extrem de tensionate, preşedintele PMP, Eugen Tomac, condamnă faptul că autorităţile de la Bucureşti nu sunt în stare să gestioneze această situaţie precum ar fi în interesul României.

„La Chișinău, Presedintele prorus Dodon, care și-a făcut campanie atacând Uniunea Europeană și amenințând că va scoate unionismul în afara legii, a cedat și a numit astăzi un premier cetățean român.

Atât premierul proaspăt investit Maia Sandu, cât și Andrei Nastase sunt cetățeni români și implicit cetățeni ai Uniunii Europene, ca de altfel majoritatea membrilor guvernului de la Chișinău.

Urmează vremuri interesante, iar România din păcate, nu este in stare, prin decidenții ei, să joace așa cum merităm”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:19 - Simona Halep, după căsătoria cu Toni Iuruc: A fost o seară de neuitat! / Cel mai frumos cadou primit de sportivă
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!