Topul gafelor europarlamentarului Maria Grapini de-a lungul timpului (FOTO + VIDEO)

Topul gafelor europarlamentarului Maria Grapini de-a lungul timpului (FOTO + VIDEO)

Maria Grapini (66 de ani) se numără printre politicienii care au rămas cunoscuți mai degrabă pentru gafele sale, decât pentru realizările în plan politic. Controversatul personaj a ieșit din nou la rampă și a anunțat că va da în judecată un site de satiră, prilej cu care merită să trecem în revistă momentele cu care membrul PSD a devenit în repetate rânduri popular în online.

1. Maria Grapini, străină de limba engleză

Limba engleză a reprezentat de-a lungul timpului un mare obstacol pentru politicienii români. Unii au vrut să evite penibilul și astfel, au preferat să discute în întâlnirile oficiale în limba română. Grapini însă, în cadrul structurilor europene, s-a ambiționat să se exprime într-o engleză cu mari probleme de gramatică și de pronunție.

2. Maria Grapini, străină de rețelele sociale

O altă situație jenantă la care s-a expus Maria Grapini, s-a petrecut în aprilie 2019. A postat pe propria pagină de Facebook mesajul „Mulțumim! Felicitări, Maria Grapini!”. Cel mai probabil, a vrut să se felicite de pe un alt cont.

3. Maria Grapini, străină de limba română și de geografie

În cadrul unei postări de pe pagina sa de Facebook, Maria Grapini a vorbit despre cea mai recentă întâlnire a sa, cu oficiali europeni, fără a ține cont prea mult de semnele de punctuație, spațiere și diacritice. De asemenea, a inventat un nou stat, „Letiția”.

4. Maria Grapini, din nou inovatoare

În octombrie 2019, Maria Grapini a transformat Tel Aviv în „Tela Viv”. Și-a „corectat” apoi postarea, dar a notat „frumosil oras Tel Aviv”.

5. Maria Grapini, invitație la „înbrăcare”

Fostul europarlamentar a publicat în anul 2013 un alt mesaj care a devenit viral în online.

Cele prezentate mai sus sunt doar cinci dintre multele momente în care Maria Grapini s-a făcut de râs în spațiul public. Viorica Dăncilă, Dănuț Andrușcă, Liviu Pop, Cătălin Rădulescu, Nicolae Bacalbașa, Raluca Turcan se mai numără printre figurile politice care de-a lungul timpului au comis gafe flagrante, care au determinat valuri de ironii în spațiul public.