Traian Băsescu, Elena Udrea și Emil Boc s-au întâlnit la un restaurant din centrul Capitalei (FOTO)

Traian Băsescu, Elena Udrea și Emil Boc s-au întâlnit la un restaurant din centrul Capitalei (FOTO)
Foto: Facebook.com

Președintele Traian Băsescu a participat, duminică după-amiază, la  o întâlnire cu mai mulți lideri PMP, la un restaurant din București, transmite B1 TV. La întâlnire s-au aflat liderul PMP, Elena Udrea, dar și primarul Clujului, Emil Boc.

Întâlnire are loc cu o săptămână înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale și  în condițiile în care Traian Băsescu a precizat de mai multe ori că o susține pe Elena Udrea în cursa pentru alegerile prezidențiale.

Pe de altă parte, chiar astăzi Emil Boc vorbea despre proiectele începute de Traian Băsescuși despre intenția Elenei Udrea de a ale continua în timpul campaniei, dar și după momentul în care Traian Băsescu își va încheia mandatul de la Palatul Cotroceni.

Această întâlnire are loc și în contextul în care, în urmă cu câteva zile, Traian Băsescu a declarat că după terminarea mandatului său se va înscrie în Partidul Mișcarea Populară și că dorește să construiesc un partid nou.

”Trebuie o construcție nouă și trebuie analizată posibilitatea de a aduce oameni noi, în așa fel încât în 2016 românii să aibă o alternativa curată.”, spunea joi șeful statului.


Foto: Facebook.com