Traian Băsescu: Nici n-am știut că Elena s-a dus la urgențe să nască. Titlul de bunic e cel mai nobil pe care puteam să-l primesc

Traian Băsescu: Nici n-am știut că Elena s-a dus la urgențe să nască. Titlul de bunic e cel mai nobil pe care puteam să-l primesc

Președintele Traian Băsescu a declarat luni dimineață, în cadrul primului său interviu în calitate de bunic, că nu a știut că Elena Băsescu trebuia să nască sâmbătă noaptea, el aflând marea veste abia pe 1 septembrie la ora 4 dimineața.

„Nici n-am știut că Elena s-a dus la urgență seara la ora 20. M-a trezit soția la ora 4 dimineața să-mi spună că sunt bunic. Ea se născuse la ora 2.32. Ea a fost mai grăbită, ne-a surprins pe toți, a vrut să vină exact la un an de la căsătoria părinților ei”, a spus Traian Băsescu.

Șeful statului spune că titlul de bunic este cel mai nobil pe care putea să-l primească.

„Cel mai nobil titlu pe care puteam să-l primesc. S-au înmulțit numărul de femei din jurul meu cu încă una. Aveam 3 sfinte, Maria, Ioana și Elena, să vedem acum ce nume va avea și cea mică”, a adăugat Băsescu.

Președintele spune că prima reacție pe care a avut-o a fost aceeași ca și la aflarea veștii că are două fete, de fiecare dată aflându-se pe navă.

„Mi-a adus aminte de când eram pe navă. La amândouă fetele am primit telegramă noaptea, că am fete. Dar când am simțit-o în brațe a fost altceva, a fost o întoarcere în timp, ca atunci când le-am ținut prima oară în brațe pe cele mici, dar nu chiar la fel, pentru că aveau câteva luni. De data asta, cea mică era proaspăt născută”, a mai spus președintele.

Traian Băsescu a declarat că prima sa nepoată îi seamănă categoric.

„Nici nu putea să nu-mi semene, avea ochii închiși”, a spus Traian Băsescu.

Băsescu: Nici n-am știut că Elena s-a dus la urgențe ca să nască

Embed: