Traian Băsescu: „Paiața de la Cotroceni și clica sa de ticăloși vor răspunde în fața legii”

Traian Băsescu: „Paiața de la Cotroceni și clica sa de ticăloși vor răspunde în fața legii”

Președintele suspendat Traian Băsescu a declarat joi seară, în fața sediul său de campanie, că actuala guvernare au ca obiectiv destructurarea tututor instituțiilor de securitate națională, iar „paiața de la Cotroceni” și „clica sa de ticăloși vor răspunde în fața legii”.

„Ei nu au ca obiectiv demiterea șefului STS, ci destructurarea tuturor instituțiilor de securitate națională. Astăzi s-a făcut un joc murdar, în care politrucii au încercat să creeze condițiile unui raport care să ajungă la CSAT, în baza căruia să înceapă demiterea șefilor structurilor de securitate. Acești oameni sunt o clică de trădători. Nu știu pentru cine lucrează ncă, dar vor răspunde în fața legii”, a spus Băsescu.

„Acum paiața de la Cotroceni a încercat destructurearea structurilor de securitate a statului român. Țara este vândută de o clică de ticăloși”, a mai spus Băsescu.

Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat joi că a propus în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării revocarea din funcţie a şefului Serviciului de Telecomunicații Speciale, generalul Marcel Opriş, dar decizia a fost blocată de consilierul prezidenţial Iulian Fota.

Șeful Serviciului de Telecomunicații Speciale, generalul Marcel Opriș, a fost audiat joi de Comisia de Apărare din Senat, după ce a în presă au apărut informații că ca STS i-ar fi instalat ilegal lui Traian Băsescu un telefon special în sediul de campanie.

Băsescu: Paiața de la Cotroceni va răspunde în fața legii

Embed: " />
Ultima oră
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de colaborare cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)
16:31 - 2.468 de școli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță
16:29 - Florin Cîțu: Octavian Berceanu a fost numit politic la Garda de Mediu și nu l-am demis eu, de fapt i-a fost retras sprijinul politic atunci când USR a ieșit de la guvernare
16:17 - Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
16:16 - Florin Cîțu, declarații contradictorii despre valul 4: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”
16:14 - Valeriu Gheorghiță: Sunt 2.468 de unități de învățământ care vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile (VIDEO)