Traian Băsescu: Sunt pregătit să-i predau mandatul lui Klaus Iohannis. Stau la dispoziția sa până pe 21 decembrie

Traian Băsescu: Sunt pregătit să-i predau mandatul lui Klaus Iohannis. Stau la dispoziția sa până pe 21 decembrie

Președintele Traian Băsescu a declarat vineri, la intrarea în sediul CCR, că este pregătit să-i predea mandatului lui Klaus Iohannis, arătând că se bucură că a venit și ziua asta.

Întrebat dacă are vreun sfat pentru noul președinte al României, Traian Băsescu a spus: „Nu-i dau sfaturi, dar mă bucur că a venit și ziua asta”.

Președintele a afirmat că este pregătit să-și predea mandatului, arătând că atât el cât și consilierii săi stau la dispoziția lui Klaus Iohannis și viitorilor consilieri ai acestuia.

„Sunt foarte pregătit să-l predau. Sper că vom stabili un proces de derulare a tranziției în care consilierii mei stau la dispoziția viitorilor consilieri ai domnului Iohannis, iar eu la dispoziția sa până pe 21 decembrie pentru orice transfer de informație”, a spus Băsescu.

Întrebat dacă are emoții, președintele a spus: „Nu am emoții. Am sentimentul că se încheie o perioadă în care am fost extrem de onorat să îndeplinesc această funcție, dar care trebuie transferată democratic către președintele ales al românilor”.

Băsescu: Sunt pregătit să-i predau mandatul lui Iohannis

Ultima oră
11:15 - România, țara din Europa cu cei mai mulți morți în accidente rutiere. Lista celor mai periculoase drumuri
11:10 - Sorin Cîmpeanu, despre rezultatele la titularizare: Un semnal de alarmă. Soluția poate să fie una complexă, vă asigur că vom lucra. Pe 1 octombrie va trebui să avem și propuneri concrete (VIDEO)
11:00 - Moda mașinilor pe plajă a ajuns și în SUA. Un autoturism de lux, parcat la malul mării (VIDEO)
10:39 - O nouă formă de malware face tot mai multe victime în mediul online. Hackerii au acces la datele personale printr-o aplicație falsă
10:38 - Titularizare 2021. Sorin Cîmpeanu: 20% dintre candidați nu au luat nici măcar nota 5. Din promoția curentă, au rezultate și mai slabe. 15 candidați au luat nota 1, avem unii eliminați pentru fraudă (VIDEO)
10:25 - Dacia și-a suspendat activitatea în uzina de la Mioveni. Motivul pentru care angajații au fost trimiși acasă
10:10 - Octavian Berceanu: 70-80% din deșeurile abandonate în Sectorul 1 provin din renovări de apartamente și birotică. Avem o iresponsabilitate pronunțată în rândul cetățenilor. Trebuie să disciplinăm populația (VIDEO)
10:02 - Tanczos Barna, o nouă măsură care îi vizează pe șoferi. În ce condiții ar putea fi confiscate mașinile parcate
09:49 - Alin Stoica: Deșeurile din Sectorul 1 sunt colectate / Dacă abandonăm gunoaiele pe stradă și apoi ne plângem că e murdar nu e o atitudine civică. Sper să vedem curând amenzi exemplare (VIDEO)
09:42 - Spărgătorii de semințe, puși de polițiști să măture cojile. Ce amenzi au primit