Traian Băsescu: Suspendarea președintelui a fost discutată pe plajă în Grecia, de Voiculescu și lacheii lui, pe 1 mai

Traian Băsescu: Suspendarea președintelui a fost discutată pe plajă în Grecia, de Voiculescu și lacheii lui, pe 1 mai

Invitat luni în cadrul emisiunii „Sub semnul întrebării”, difuzată de B1 TV, președintele suspendat Traian Băsescu a declarat că suspendarea sa a fost discutată și stabilită pe 1 Mai, în Grecia, de către Dan Voiculescu și „principalii său lachei din trust”.

„Vă pot spune programul de suspendare a președintelui: pentru a se ajunge a avea jsuitiția în mână, a fost bine discutat în Grecia, cu ocazia liberelor de 1 mai, de Voiculescu și principalii lui lachei din trustul de presă. Nu s-au sfiit să vorbească direct pe plajă, la Arion Hotel & Spa”, a declarat președintele.

„Lovitura de stat era pregătită de mult cu toți lacheii și trustul Intact , cum să facem și ce teme de atac folosim la adresa președintelui”, a mai spus Băsescu.

Președintele a mai spus că „actuala putere este controlată de Dan Voiculescu”, iar Crin Antonescu și Victor Ponta nu ar fi ajuns în funcțiile pe care le dețin în prezent fără sprijinul acestuia.

„Actuala putere este controlată de Voiculescu și înspăimântată de actuala putere a sa ziaristică. Le dă bani unor ziariști și unor politicieni putere. Antonescu nu ar fi ajuns niciodată președinte interimar fără sprijinul lui Voiculescu, ponta nu ar fi ajuns premier fără sprijinul lui Voiculescu”, a mai spus Băsescu.

Vezi AICI alte declarații ale lui Traian Băsescu.

Băsescu: Voiculescu a discutat suspendarea mea, în Grecia, pe 1 mai

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21905').select();" id="embed_text_21905" />