Traian Băsescu: USD e o lovitură pentru PNL, dar USL nu se rupe. Ponta, o gâză pentru "jegul moral" Voiculescu (VIDEO)

Traian Băsescu: USD e o lovitură pentru PNL, dar USL nu se rupe. Ponta, o gâză pentru "jegul moral" Voiculescu (VIDEO)
Foto: B1 TV

Președintele Traian Băsescu a declarat, marți seară, în cadrul emisiunii ”Sub semnul întrebării”, realizată de Robert Turcescu şi difuzată de B1 TV, că înființarea Uniunii Social Democrate (USD) a fost o lovitură dată liberalilor, dar că nu va sta la baza ruperii USL. Totodată, şeful statului a reamintit influenţa fostului lider al PC, Dan Voiculescu, asupra alianţei, etichetându-l pe acest drept „un jeg moral”.

„Oricât de politicoși ar fi între ei e evident că s-a constituit în interiorul USL un bloc format din trei și PNL a rămas să meargă singuri în competiții. Este o criză, dar nu se va rupe USL pentru că oricât ar vrea PSD, dacă inițiază ruperea, pierde”, a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu: ”Electorata” e un fals, BNR e implicată. Nici FMI nu fusese informat (Detalii AICI)

„Dacă s-ar rupe, electoratul lor ar fi dezorientat. Ei nu mai pot trăi, din cauza electoratului lor, decât împreună. Au minţit prea mult”, a continuat șeful statului.

Traian Băsescu, despre acciza pe combustibil: Un abuz. Îi voi chema pe români să se apere în stradă (Detalii AICI)

Traian Băsescu a ţinut să sublinieze şi controlul aplicat în continuare de Dan Voiculescu asupra alianţei de la Putere, numindu-l pe acesta „un jeg moral” pentru turnarea familiei la Securitate.

„Voiculescu e cel mai puternic. Victor Ponta este o gâză pentru Voiculescu. Vă daţi seama ce jeg moral este Voiculescu, şi-a turnat familia. Ponta depinde el. Depinte de imagine, de trustul de presă”, a mai spus Băsescu.

Băsescu: USD e o lovitură pentru PNL, dar USL nu se rupe