Traian Băsescu: USL să înțeleagă că atacurile la adresa CCR sunt inutile și șubrezesc instituția

Traian Băsescu: USL să înțeleagă că atacurile la adresa CCR sunt inutile și șubrezesc instituția

Președintele suspendat Traian Băsescu a declarat, vineri, că CCR nu trebuie adusă în disputa politică, făcând un apel la USL să înțeleagă că atacurile la adresa Curții sunt inutile și afectează instituția, arată Mediafax.

Am văzut atacul de ieri al lui Victor Ponta, care trimitea Parchetul la CC. Am văzut atacurile de azi la adresa Curţii Constituţionale ale lui Radu Stroe şi Noricăi Nicolai„, a spus Băsescu.

Acesta a adăugat USL nu are limite în momentul de față și că amestecul politicului în treburile CCR reprezintă o problemă gravă.

Cred că în momentul de faţă USL nu mai are limite. Fac un apel la ei să înţeleagă că atacurile la CC sunt inutile şi şubrezesc instituţia. Dacă judecătorii au nişte probleme, eu am convingerea că şi le rezolvă între ei. Amestecul politicului în problemele CC reprezintă un grav act de şubrezire a instituţiei. CC nu trebuie adusă în disputa politică„, a încheiat Traian Băsescu.

Traian Băsescu: Atacurile la adresa CCR sunt inutile

Embed: " />
Ultima oră
12:59 - Bilanțul epidemiologic, în creștere: 233 de cazuri noi de infecție cu coronavirus și 6 decese raportate în 24 de ore. La ATI sunt 60 de pacienți cu COVID-19
12:51 - PSD: Am atacat în instanță măsura restrângerii disproporționate a participării la mitinguri (DOCUMENT)
12:34 - COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cl puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în SUA
12:30 - Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o viață de lux în Emiratele Arabe Unite
11:47 - Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
11:35 - Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit…”
11:25 - Cod galben de disconfort termic ridicat în București și în 10 județe, valabil în intervalul 2-5 august. Dinu Mărășoiu: Chiar și nopțile sunt călduroase (VIDEO)
11:17 - Anchetă în cazul atletei Krystsina Tsimanouskay, forțată să părăsească Jocurile Olimpice, după ce l-a criticat pe Lukașenko. Belarus riscă sancțiuni dure
10:51 - Produse expirate de ani de zile la o terasă din Timiș. Sorin Șușanu, pe B1 TV: Discutăm despre o gamă largă de produse. Inclusiv condimentele și produsele din trusa medicală erau expirate (VIDEO)
10:45 - Lider al opoziției din Belarus, găsit mort în Ucraina. Autoritățile de la Kiev investighează o posibilă crimă