"Traiane, nu ești singur. Eu sunt aici". Băsescu, mesaj pentru electoratul fostului PDL: "Îmi este dor" (FOTO)

"Traiane, nu ești singur. Eu sunt aici". Băsescu, mesaj pentru electoratul fostului PDL: "Îmi este dor" (FOTO)

Traian Băsescu a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care își exprimă dorul pentru electoratul fostului PDL, dar precizează că nu are nicio "părere de rău" pentru foștii lideri ai partidului pe care îi găsesc vinovați de desființarea acestuia. Printre cei menționați ca vinovați se numără Vasile Blaga, Sulfina Barbu, Anca Boagiu sau Gheorghe Falcă.

Fostul președinte își însoțește mesajul cu imaginea unui bărbat care ține o pancartă pe care a scris "Traiane, nu ești singur. Eu sunt aici".

"Îmi este dor!

Pe 17 mai 2012, liderul PDL Sulfina Barbu făcea următoarea declarație pentru MEDIAFAX: "Crin Antonescu a spus cu câteva luni în urmă că îşi doreşte desfiinţarea PDL. Crin Antonescu i-a convins pe colegii de la USL să vină cu modificarea legii electorale în scopul desfiinţării PDL. Îi asigur că nu vor reuşi, cum n-a reuşit nici Adrian Năstase în 2003".

Uite că nu a reușit nici Năstase, nici Crin Antonescu, nici Victor Viorel Ponta și nici USL-ul. Paradoxal, cei care au reușit să desființeze PDL se numesc Vasile Blaga, Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Ghiță Falcă… Oare ce-ați fi fost voi fără PDL?

Părerea mea de rău nu este pentru foștii lideri PDL. Ei au devenit acum neînsemnați lideri PNL și n-aș putea spune că mă prăpădesc de dorul lor.

Îmi este însă dor de determinarea și entuziasmul unic, incredibil al electoratului fostului PDL, fie că erau oameni tineri, oameni maturi sau pensionari. Acest entuziasm unic n-a putut fi “fuzionat”.

Dar acest entuziasm m-a făcut de două ori Președinte al României."

Urmăriți B1TV.ro și pe