Tudor Pendiuc: O să mă întorc la primărie! E dreptul meu. Doar că nu știu exact când se va întâmpla acest lucru

Tudor Pendiuc: O să mă întorc la primărie! E dreptul meu. Doar că nu știu exact când se va întâmpla acest lucru
Foto: ziarulargesul.ro

Tudor Pendiuc, plasat sub control judiciar într-un dosar în care e acuzat de fapte de corupție, este nerăbdător să se întoarcă la Primăria municipiului Pitești.

Deși în urmă cu o lună de zile măsura arestului preventiv a fost înlocuită cu cea a controlului judiciar, Pendiuc nu a ieșit în public, scrie ziuanews.ro.

Deși în prezent se află în concediu medical, Pendiuc a declarat că „o să mă întorc la primărie! E dreptul meu. Sunt sub control judiciar și pot să-mi desfășor fără probleme activitatea. Nu știu dacă îmi voi face biroul la Casa Cărții sau în altă parte. Încă sunt în concediu, așa că nu m-am hotărât în privința acestui aspect. În ceea ce privește starea mea, atât de sănătate, cât și psihică, să știți că sunt mai bine decât și-ar dori unii, însă mai rău decât îmi doresc eu. Un lucru e cert: mă voi întoarce la primărie! Doar că nu știu exact când se va întâmpla acest lucru”.

Edilul are interdicție să comunice cu subalternii care au calitatea de martori în dosarul Publitrans, inclusiv cu o bună parte din aparatul administrativ al Primăriei Pitești.

Ultima oră