Tudorel Toader a făcut ANUNŢUL privind ordonanţa pentru amnistie şi graţiere: Când scapă Liviu Dragnea de PUŞCĂRIE (VIDEO)

Tudorel Toader a făcut ANUNŢUL privind ordonanţa pentru amnistie şi graţiere: Când scapă Liviu Dragnea de PUŞCĂRIE (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Tudorel Toader păstrează suspansul privind ordonanţa de urgenţă privind amnistia şi graţierea.
Ministrul Justiției a refuzat marți, după o întâlnire cu Liviu Dragnea, să răspundă dacă va da sau nu ordonanța mult dorită de liderul PSD.

„Toate la timpul lor”, a spus Tudorel Toader.

La insistențele jurnaliștilor care l-au întrebat pe ministrul Justiției dacă Liviu Dragnea, cei din PSD sau premierul Dăncilă i-au cerut vreodată să dea OUG pe amnistie sau grațiere, Tudorel Toader s-a eschivat din nou.

„Domnule, nu personalizați, eu stau cu dumneavoastră până se termină filmul. Stau cât vreți, dar nu mai personalizați întrebările, răspunsul l-am dat acum două minute, vă voi răspunde la momentul potrivit”, a afirmat ministrul Justiţiei..

În urmă cu câteva săptămâni, liderul PSD a susţinut că amnistia ar însemna „un act de dreptate” faţă de cei care au fost „condamnaţi nevinovaţi” şi nu un act de clemenţă în anul Centenarului.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.