Tudy, mâna dreaptă a Gabrielei Firea. Fostul iubit al Oanei Zăvoranu este noul viceprimar al Capitalei (VIDEO)

Tudy, mâna dreaptă a Gabrielei Firea. Fostul iubit al Oanei Zăvoranu este noul viceprimar al Capitalei (VIDEO)

Tudor Ionescu, cunoscut publicului larg după ce a avut o idilă cu Oana Zăvoranu, este noul viceprimar al Capitalei, potrivit B1 TV.

Tudy a fost numit în funcție după ce a primit 28 de voturi pentru și doar 18 împotrivă, dovadă a faptului că noua majoritate din Consiliul General alcătuită din PSD, UNPR și ALDE funcționează.

Noul viceprimar a ajuns în atenția publică după ce în 2011, au apărut imagini cu acesta masturbându-se, imagini dedicate femeii cu care acesta avea o idilă la momentul respectiv, anume Oana Zăvonaru. (Detalii AICI)

Tudy, mâna dreaptă a Gabrielei Firea. Fostul iubit al Oanei Zăvoranu este noul viceprimar al Capitalei

#DIRECT_ONE_hq4auh#

Ultima oră
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației