UDMR s-ar putea alia cu noul PNL. Lider UDMR Bihor: Trebuie să ne stabilim și prioritățile concrete

UDMR s-ar putea alia cu noul PNL. Lider UDMR Bihor: Trebuie să ne stabilim și prioritățile concrete
Foto: ebihoreanul.ro

Săptămâna viitoare, PSD se va reuni într-un Comitet Executiv Național pentru bilanțul alegerilor. Potrivit unor surse, premierul Victor Ponta se va întoarce din concediu hotărât să facă o adevărată curăţenie în PSD şi să scape de baronii sau de liderii cu probleme in justiție. Între timp, se anunţă trădare în coaliţia de Guvernare căci UDMR s-ar putea alia cu noul PNL. Liderul UDMR Bihor, Alexandru Kiss, a precizat că știa că liberalii vor ieși în presă cu o astfel de invitație şi a anunţat că săptămâna viitoare va avea loc o discuţie cu PNL.

Se anunţă prima trădare în Coaliţie. În teritoriu deja se fac jocurile pentru formare de noi majorităţi. Liberalii din Bihor au lansat maghiarilor invitația de a se alia pentru a arunce PSD în Opoziție în Consiliul Județean și la reședința de județ.

„Trebuie discutat ce anume putem face împreună pentru județ și pentru Municipiul Oradea, respectiv pentru dezvoltarea localităților”, a spus Alexandru Kiss, liderul UDMR Bihor

Liderul UDMR Bihor a precizat că ştia că liberalii vor ieși în presă cu invitația respectivă. Totodată, el a anunţat că săptămâna viitoare va avea loc o discuție cu aceştia.

„Trebuie să ne stabilim și prioritățile concrete. Vom propune o Comisie de dialog care, probabil în cursul săptămânii viitoare, va sta de vorbă cu delegații PNL”, a mai precizat Alexandru Kiss.

Liderul UDMR Bihor a adăugat că forul de conducere al filialei se va întruni în curând pentru a analiza situaţia şi pentru a lua o decizie în acest sens.

Tags: