Udrea îi răspunde lui Ponta: Să mă pomeneşti de 12 ori în 20 de minute arată clar a obsesie uşor psihanalizabilă

Udrea îi răspunde lui Ponta: Să mă pomeneşti de 12 ori în 20 de minute arată clar a obsesie uşor psihanalizabilă

Deputatul PDL Elena Udrea răspunde atacurilor primite din partea premierului Victor Ponta, arătând că faptul că a pomenit-o de 12 ori în 20 de minute arată a obsesie, „o obsesie uşor psihanalizabilă”.

„Ponta s-a întors din Miami mai devreme cu o săptămână decât îşi propusese, motiv pentru care a fost extrem de nervos la RTv. După ce s-a readaptat la fusul orar, a dat fuga la televizor să îşi reverse supărarea pe cei care au rămas în timpul acesta acasă. În loc să explice mai întâi cum e cu CFR Marfă, cu taxele şi impozitele, cu şomajul în creştere, cu Oltchim sau cu aleşii locali incompatibili ai USL, aşa cum aşteptau toţi românii, Victor Ponta a simţit nevoia să găsească vinovaţii pentru bona filipineză cu care a plecat în concediu. Şi nu ştiu cum se face, dar eu am ieşit ţapul ispăşitor!”, a scris Udrea pe Facebook.

Fostul ministru al Turismului mai spune că atacurile repetate la adresa sa arată însă că „ceva l-a durut rău pe Victor Ponta”.

„Păi ce vină am eu că premierul în funcţie a ales să se bronzeze la Miami? Eu l-am trimis acolo? Dimpotrivă, eu i-am recomandat Năvodari sau Delta Dunării. Înţeleg că proiectul lui Ponta pentru USL este să se lupte cu Traian Basescu şi cu Elena Udrea… Alo, domnule Premier, da’ un proiect pentru România nu aveţi?! Că sunteţi Prim-ministru şi duceţi ţara de râpă! Să mă pomeneşti de 12 ori în 20 de minute arată clar a obsesie! O obsesie uşor psihanalizabilă…”, mai comentează Elena Udrea.

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi seară, că a văzut în ultima perioadă nişte comunicate ale Administraţiei prezidenţiale sunt „de o asemenea mitocănie şi prostie” încât lui i se pare că „circul de la Cotroceni ajunge în zona mai joasă decât a manelelor”.

El a susţinut că Traian Băsescu doreşte ca Elena Udrea să ajungă preşedinte al ţării, aceasta fiind „pasiunea sa politică”.