Udrea spune că ”nu a apucat” să vorbească cu Elena Băsescu despre o eventuală candidatură a acesteia la europarlamentare pe lista PMP

Udrea spune că ”nu a apucat” să vorbească cu Elena Băsescu despre o eventuală candidatură a acesteia la europarlamentare pe lista PMP

Discuția privind o eventuală candidatură a Elenei Băsescu pe lista PMP la europarlamentare nu a fost inițiată, a anunțat deputatul Elena Udrea, precizând că nu a vorbit încă cu aceasta.
 

„Nu ştiu ce va face doamna Elena Băsescu, ştiu doar că a candidat în 2009 ca independent şi a câştigat. (…) A candidat ca independent şi a avut acest curaj pe care nu l-a avut nimeni şi a câştigat. Este declarat cel mai activ europarlamentar al României, nu ştiu dacă va dori să candideze din partea PMP sau nu, asta e o discuţie ulterioară”, a spus Elena Udrea, într-o conferinţă de presă, răspunzând la o întrebare pe această temă.

Elena Udrea a mai spus că nu a apucat să vorbească cu Elena Băsescu.

„Nu am apucat, pentru că dânsa e plecată şi la Bruxelles, are şi copil mic, nu am apucat să vorbesc cu Elena Băsescu, o să vorbesc în perioada următoare, dar este o opţiune personală ce va face doamna Elena Băsescu, nu ştiu să vă spun acum şi probabil că vă va spune chiar ea”, a adăugat Udrea.

Nici Eugen Tomac, președintele PMP, nu a discutat încă cu europarlamentarul, spunând însă că fiica președintelui este oricând bine venită în PMP.