Udrea: Voi susține moțiunea PNL, nu pentru că Ponta este trimis în judecată, ci pentru modul în care a reacționat în problema refugiaților

Udrea: Voi susține moțiunea PNL, nu pentru că Ponta este trimis în judecată, ci pentru modul în care a reacționat în problema refugiaților

Liberalii au depus luni moțiunea de cenzură pentru demiterea premierului, aubliniind că „România poate fi considerată o țară care ocrotește corupția”.

Elena Udrea a anunțat că va susține moțiune celor de la PNL. Aceasta a reclamat modul în care Guvernul Ponta a reacționat în problema refugiaților, dar și faptul că nici până în acest moment nu se pot accesa fondurile europene alocate României în perioada 2014-2020.

PNL depune motiune de cenzura impotriva Cabinetului Ponta. Vorbind cu un coleg din fostul PDL, actual PNL, care mergea sa o semneze la Parlament, i-am spus ca ma gandesc sa le-o semnez si eu si, evident, sa o votez. Primul motiv pentru care am decis sa o sustin este diletantismul cu care guvernul Ponta a reactionat la problema imigrantilor. Al doilea, faptul ca nici pana acum nu se pot accesa fondurile europene alocate Romaniei in perioada 2014-2020, ceea ce va duce la pierderea altor miliarde de euro, la fel cum s-au pierdut deja 7-7,5 miliarde din bugetul 2007-2013„, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Totodată, fostul ministru remarcă faptul că moțiunea exprimată „în două pagini A4” este concepută într-un stil deloc profesionist. Deși România se confruntă cu atâtea probleme, PNL s-a limitat a scrie că vor înlocuirea Guvernului pentru că Ponta este cercetat penal de DNA.

Ce surpriza am avut cand am citit textul motiunii!?Dupa cum este conceputa, pare fie ca nici pnl-istii nu cred ca au vreo sansa sa fie votata, fie ca le-a fost lene sa faca ceva serios. Ideea pe foarte scurt exprimata in doua pagini A4 cu tot cu formulele de adresare standard este sa dam jos Guvernul pentru ca Ponta este trimis in judecata.
Ca urmare, pana ne vor spune judecatorii daca Premierul este vinovat sau nu, voi vota motiunea de cenzura pentru motivele mele, pe care le-am enumerat deja
„, conchide Elena Udrea.