Ultraşii din România se revoltă pentru că Florin Iordache a fost comparat cu ei după gestul din Parlament: „Ultrașii muncesc și nu fură, precum Ciordache”

Ultraşii din România se revoltă pentru că Florin Iordache a fost comparat cu ei după gestul din Parlament: Ultrașii muncesc și nu fură, precum Ciordache

Gestul incalificabil al lui Florin Iordache din Parlament când a făcut semne obscene către deputaţii opoziţiei i-au adus acestuia comparaţii cu ultraşii de la fotbal. Acest lucru nu a fost bine primit de către suporteri care au protestat privind atragerea lor în această comparaţie.

Revista Ultra’, dedicată fenomenului ultras , condamnă comparaţia făcută de presă susţinând că aceasta este una jignitoare pentru ei şi atrage atenţia asupra mai multor diferenţe dintre ei şi Florin Iordache, preşedintele comisiei parlamentare care modifică toată legislaţia din justiţie.

„Ca publicație ce se ocupă de promovarea fenomenului ultras și ca o voce importantă a ultrașilor, ne vom permite să spunem că este mai mult decât jignitor ca ultrașii să fie asociați cu un asemenea specimen, Florin Iordache.

În primul rând, majoritatea ultrașilor au studii peste cele ale individului din imagine, făcute la zi, pe când Iordache le are la fără frecvență și la distanță, terminând prima facultate la 25 de ani, a doua la 42 de ani, nelucrând niciodată în domeniile pe care le-a studiat.

În al doilea rând, ultrașii luptă pentru România și nu împotriva ei, precum Iordache.

În al treilea rând, ultrașii muncesc și nu fură, precum Ciordache.

Nu în ultimul rând, ultrașii plătesc salariile lui Iordache și ale politicienilor, și nu Iordache și politicienii pe ale ultrașilor”, arată Revista Ultra’ pe Facebook.
Semnele obscene către reprezentanții opoziției au fost făcute de Florin Iordache după ce deputatul a susținut că PSD va merge mai departe cu modificările legilor din jusție, în ciuda avertismentelor venite din partea Comsiei Europene. (Detalii AICI)

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)