”Un comunist tot comunist rămâne, oricât s-ar flenduri printre capete încoronate”

”Un comunist tot comunist rămâne, oricât s-ar flenduri printre capete încoronate”
Foto: Inquam Photos / Adel Al-Haddad

Un comunist tot comunist rămâne, un bolşevic tot bolşevic rămâne, oricât ar încerca să se flendurească printre capete încoronate, a declarat președintele PNL. Ludovic Orban nu a văzut cu ochi buni venirea la catafalcul Regelui Mihai a anumitor personaje din politica românească.

”Încep prin a spune că m-am abţinut să scot un cuvânt, deşi am fost revoltat când am văzut diferitele comemorări la catafalcul Majestăţii Sale, oameni care nu numai că nu l-au iubit, aşa cum l-am iubit eu, nu numai că nu l-au respectat, l-au ponegrit, nu l-au lăsat nici măcar să vină în ţară, ce să mai vorbim de susţinerea pentru revenirea pe tron. Din păcate, le spun următorul lucru: să nu creadă că înşală oamenii, să nu creadă că lacrimile lor de crocodil pot să păcălească vreun om care a ţinut la Majestatea Sa. Un comunist tot comunist rămâne, un bolşevic tot bolşevic rămâne, oricât ar încerca el să se flendurească printre capete încoronate sau să-şi verse lacrimi de crocodil la diferite evenimente”, a declarat Ludovic Orban, citat de Adevărul.

Orban a dat asigurări că PNL va fi mereu partenerul Casei Regale a României.

”Primul pas făcut de Majestatea Sa Carol I, primul rege al României, primul pas pe tărâm românesc l-a făcut cu I.C. Brătianu, şi de atunci a existat o istorie în care parteneriatul dintre PNL şi monarhia românească a dus România spre Europa, spre modernizare”, a mai afirmat liderul PNL.

Ultima oră