Un nou derapaj marca Liviu Alexa: Șeful PSD Cluj i-a numit „boschetari de presă” pe jurnaliștii clujeni, care îl reclamaseră la premierul Dăncilă

Un nou derapaj marca Liviu Alexa: Șeful PSD Cluj i-a numit „boschetari de presă” pe jurnaliștii clujeni, care îl reclamaseră la premierul Dăncilă
Foto: Ziar de Cluj

Liviu Alexa, președintele PSD Cluj, i-a numit „boschetari de presă” pe jurnaliștii din Asociația Profesioniștilor de Presă Cluj, care îi adresaseră o scrisoare de protest premierului Viorica Dăncilă, reclamând atacurile la persoană de noul șef al filialei clujene, potrivit g4media.ro.

Alexa folosește etichetări precum „marea asociație a papagalilor din Cluj, compusă din boschetari”, „analfabeți”, „gângavul președinte al APPC”, spune despre unii ziariști „tare triști sunteți, bă, nici un copil nu sunteți în stare să faceți” și că în locul lor și-ar băga capul în wc și ar trage apa.

Cel mai recent derapaj al lui Liviu Alexa, noul președinte al PSD Cluj, i-a jignit pe jurnaliștii incomozi din zonă, motiv pentru care Asociația Profesioniștilor de Presă Cluj i-a trimis președintei PSD, Viorica Dăncilă, o scrisoare de protest față de comportamentul acestuia. (Detalii AICI)

Alexa nu este la prima abatere de acest fel. El a mai fost dat în judecată din cauza comportamentului agresiv și a limbajului vulgar.

Reamintim că Liviu Alexa deține „Ziar de Cluj” și al NCN TV, televiziune locală la care apare și Răzvan Dumitrescu de la Antena 3, despre care publicația Newsweek spunea că, alături de alte nume cunoscute din presa română, primesc bani de la PSD pentru materiale de propagandă. Pe lângă cele două platforme media enumerate, Liviu Alexa ar mai fi proprietarul a 16 ziare locale, potrivit EVZ.

În momentul numirii acestuia la șefia PSD Cluj, baronul de Vaslui Dumitru Buzatu a avut un derapaj în plină ședință CEx și a afirmat că „toți jurnaliștii sunt șpăgari”.