Un politician care a parcat ilegal şi-a lăsat cartea de vizită în parbriz: ‘Nu aveam unde. Dacă voi fi amendat, voi plăti’ (FOTO)

Un politician care a parcat ilegal şi-a lăsat cartea de vizită în parbriz: 'Nu aveam unde. Dacă voi fi amendat, voi plăti' (FOTO)

Criza locurilor de parcare își pune amprenta și asupra politicienilor.

Un consilier județean din Timișoara, prezent la o ședință de plen, și-a parcat bolidul într-o zonă interzisă și și-a lăsat în geam cartea de vizită, scrie Adevărul. Poate pentru intimidare.

„Chiar eu, acum câţiva ani, (n.r. când era vicepreşedinte al CJ Timiş) am solicitat de la Primăria Timişoara să obţinem şi alte locuri de parcare. Din păcate, acele dispozitive care blocau accesul în parcare au fost rupte şi parchează acolo studenţii şi cetăţenii. Noi când venim la plen nu avem unde să parcăm. Dacă voi fi amendat, voi plăti. Pe de altă parte, nu este firesc ca atunci când venim la plen sau la comisii să nu avem asigurat locul de parcare”, a declarat Marian Vasile.

PNL–istul Marian Constantin Vasile a ajuns la Consiliul Județean la volanul unui Mercedes C 220 d, în valoare de peste 35.000 de euro, cu număr special – MCV.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)