Un reprezentant PDL, bătut de președintele și membrii unei secții de votare dintr-o comună din Olt

Un reprezentant PDL, bătut de președintele și membrii unei secții de votare dintr-o comună din Olt
Foto: alba24.ro

Continuă să fie semnalate tot mai multe incidente la referendumul pentru demiterea președintelui suspendat Traian Băsescu. Un reprezentant PDL a fost bătut duminică de președintele și de membrii unei secții de votare din comuna Sâmburești, județul Olt, după ce a semnalat că în urnă se introduc mai multe voturi, a declarat pentru B1 TV Iustina Nuțu, observator la referendum.

Reprezentantul PDL-ului a fost bătut atât de membrii secției de votare respective, cât și de președintele comisiei respective. Membrul PDL a făcut în acest sens plîngere penală către procurorul-șef, acum rămâne de văzut. Membrul PDL a remarcat că se încerca să se introducă în urnă un număr de voturi mare, ceea ce s-a încercat pe parcursul întregii zile”, a spus Iustina Nuțu.

Aceasta a declarat că în ciuda numeroaselor plângeri efectuate la 112, poliția s-a deplasat la fața locului, însă „nu a constatat nimic” și „nu a luat atitudine”.

Totodată, aceasta a mai semnalat un incident petrecut duminică în comuna Bărăști din Olt. Un alegător care a mers să voteze în localitate a fost informat de membrii comisiei că pe liste apare că ar fi votat deja. Bărbatul a depus o plângere la Poliție în acest sens.

Fraude la vot în județul Olt

Embed: " />