Un viceprimar PSD, jigniri la adresa românilor din diaspora: „Faceți pauză la spălat c…-uri”

Un viceprimar PSD, jigniri la adresa românilor din diaspora: „Faceți pauză la spălat c...-uri”
FOTO: Facebook: Sorin Gadea

Un viceprimar PSD a ieșit în evidență prin limbajul jignitor, folosit la adresa românilor din diaspora. Schimbul de replici a avut loc pe Facebook, între o femeie româncă, stabilită în Italia și viceprimarul PSD din Săcele.

Sorin Gâdea, viceprimarul municipiului Săcele, din județul Brașov a adus jigniri la adresa românilor plecați să muncească în afara țării, după ce o femeie i-a scris comentat pe contul de Facebook, că diaspora nu va vota cu partidul din care acesta face parte, la data de 6,7 decembrie, scrie Stiridiaspora.

„PSD, grup infracțional organizat. Diaspora, pe 6,7 decembrie vă bagă în istorie”, a scris româna plecată în Iatlia pe Facebook. La această afirmație, viceprimarul PSD a oferit un raspuns jignitor, ce îi vizează pe românii plecați la muncă în străinătate.

„Asta dacă faceți pauză la spălat c..-uri”, a replicat viceprimarul Sorin Gâdea, femeii care a comentat pe celebra rețea socială.

Reacții în lanț în mediul online

Internauții au taxat dur comentariului politicianului, lăsând la rândul lor mai multe reacții la afirmația lui Gâdea, scrie sursa citată.

„Fara cuvinte, asta demonstreaza educatie 0 pe care o au psd-istii, un partid de comunisti care nu le pasa de romani! Rusine sa-i fie lui nenea primarul!”, „E o munca cinstita, si bine platita!”, „Sa-ti fie rusine de jignirele mafiote ce le faci contra diasporei. Diaspora munceste pe bani cinstiti si nu fura si manipuleaza banii statului cum faceti voi mafiotii PSD”, sunt câteva dintre reacțiile internauților din mediul online.