Una dintre victimele atacului cu bombă din Burgas tocmai aflase că e însărcinată

Una dintre victimele atacului cu bombă din Burgas tocmai aflase că e însărcinată
Foto: reuters.com

Una dintre victimele atacului sinucigaş din oraşul bulgar Burgas, Kochava Shriki, în vârstă de 42 de ani, tocmai aflase că este însărcinată, relatează Jerusalem Post.

Shriki şi soţul ei, Yitzhak, se aflau printre cei 154 de israelieni plecaţi în vacanţă în Bulgaria.

Chiar înainte de a se îmbarca spre Bulgaria, miercuri, ea primise un telefon de la medicul său în care acesta o anunţat că, după multe încercări nereuşite, a rămas însărcinată.

Din nefericire, Shriki s-a aflat printre cele cinci victime ale atentatului cu bombă.

Sora victimei, Morad, a declarat că are alte două rude plecate din ţară, în România şi Spania, şi care au decis să se întoarcă în Israel după ce au aflat ultimele informaţii.

Ultima oră
16:07 - PSD: Vom ataca în justiție HG care introduce restricții disproporționate privind organizarea mitingurilor
15:56 - Nicuşor Dan: Nu știm câte rozătoare sunt în București, dar cred că numărul lor nu a crescut semnificativ față de anii precedenți / Ce spune Primarul General despre dezinsecție și deratizare (VIDEO)
15:49 - Comisia Europeană a descoperit noi nereguli la PNRR: Cheltuieli dubioase cu servicii de consultanță și lipsă de transparență
15:29 - Florin Cîţu cere demiterea directorului CFR Călători: Dacă lucra la Guvern, acum era acasă / Cătălin Drulă îi ia apărarea lui Ovidiu Vizante: Nu a dormit toată noaptea
14:59 - Un român plecat în vacanță în Grecia a parcat mașina chiar pe plajă. Ce s-a întâmplat cu autoturismul turistului și ce amendă a primit (VIDEO)
14:58 - Ana Maria Popescu (Brânză) a dat-o la pace cu ministrul Eduard Novak. Mesaj tranșant: „Dacă nu vom face echipă, nu vom mai exista pe harta sportului mondial”
14:49 - Inspector antifraudă, reținut de DNA pentru luare de mită în formă continuată
14:41 - Reacția Simonei Halep, după ce una dintre rivale s-a retras din tenis la doar 29 de ani
14:39 - Florin Cîțu, întrebat dacă rectificarea bugetară va fi adoptată cât timp va asigura el interimatul la Ministerul Finanțelor: „Nu e o condiție, dar mă ocup de ea” (VIDEO)
14:24 - Oana Roman a plecat în vacanță la Mamaia. Ceea ce a găsit pe plajă a dezamăgit-o profund: Nu mai e ce a fost (FOTO)