Vasile Blaga: Demisia lui Rus oprește implicarea MAI în scandalul politic. Știam de duminică de demisia lui Dobre

Vasile Blaga: Demisia lui Rus oprește implicarea MAI în scandalul politic. Știam de duminică de demisia lui Dobre

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat luni că știa de duminică de intenția lui Victor Paul Dobre de a demisiona, dar că decizia lui Rus este o noutate și era necesară pentru a nu mai implica MAI în conflictul politic.

”Cred că bine au făcut pentru că nu au mai dorit să continue implicarea MAI în acest scandal politic” a declarat Vasile Blaga.

Blaga a explicat și solicitarea de luni a Curții Constituționale privind listele electorale, spunând că CCR nu a cerut reactualizarea listelor, ci listele actualizate (adică listele actuale nu altele noi).

”Datele sunt corecte și se actualizează în permanență. Nu se actualizează la o lună, două, trei, ci este o actualizare continuă” a mai spus Blaga.

Pe de altă parte, președintele PDL consideră termenul de 31 august stabilit de CCR pentru prezentarea listelor prea mare, pentru că MAI ar putea oferi listele oricând.

Blaga, despre demisia lui Ioan Rus

Embed: " />
Ultima oră
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină, la revenirea în țară
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată