Vasile Blaga, despre întâlnirile pentru susținerea moțiunii de cenzură: O să discutăm şi cu UNPR, dar și cu Geoană și Fenechiu

Vasile Blaga, despre întâlnirile pentru susținerea moțiunii de cenzură: O să discutăm şi cu UNPR, dar și cu Geoană și Fenechiu

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a declarat miercuri că PNL va avea o întâlnire cu UNPR pentru a discuta despre moțiunea de cenzură, precizând că va avea o discuții și cu Mircea Geoană şi Daniel Fenechiu.

„O să discutăm şi cu UNPR chiar astăzi. O să avem o întâlnire astăzi cu dânşii, dar nu numai cu dânşii. O să discutăm şi cu dl. Geoană şi cu dl.Fenechiu”, a spus Blaga.

Declarația lui Blaga vine după ce liberalii s-au întâlnit și cu președintele UDMR, Kelemen Hunor, sperând ca aceștia să susțină moțiunea de cenzură.

„Deocamdată, nu este bine să vindem pielea ursului din pădure. Noi încercăm şi depunem toate eforturile pentru a crea o majoritate în favoarea moţiunii de cenzură pe care o vom dezbate şi vota marţea viitoare. Sunt convins că UDMR va lua luni o decizie pentru a vota această moţiune de cenzură. Vom mai avea o întâlnire”, a precizat Vasile Blaga.

Moțiunea de cenzură a PNL care vizează demiterea premierului Victor Ponta a fost citită miercuri în plenul Parlamentului. Pentru ca moțiunea să treacă are nevoie de 275 de voturi, astfel că liberalii spun că mai sunt necesare 95 de voturi pentru care vor începe negocierile cu independenții, UDMR și UNPR. (Detalii AICI)