Vasile Blaga: PDL este dispus că colaboreze cu toate forțele politice. "Este timpul ca războiul politic să înceteze"

Vasile Blaga: PDL este dispus că colaboreze cu toate forțele politice. "Este timpul ca războiul politic să înceteze"

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marți, după ce Curtea Constituțională (CCR) a invalidat referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu, că partidul pe care-l reprezintă este dispus să colaboreze cu toate forțele politice care au ca prim interes binele României.

PDL se declară disponibil să colaboreze cu toate forțele politice fidele României. Este momentul pentru colaborare, pentru stabilizarea economică. E timpul ca războiul politic să înceteze și să reintrăm în normalitate politică. Mesajul PDL este unul clar: Românii înaintea politicii, munca înaintea vorbelor și solidaritate înainte de toate„, a spus Blaga.

Acesta a spus că decizia va fi citită, miercuri, în Plenul Curții, urmând apoi să fie publicată în Monitorul Oficial, pentru ca, joi, Parlamentul să ia act de aceasta.

Mâine va fi citită decizia în Plenul Curții, apoi publicată în Monitorul Oficial și joi va fi sesiunea extraordinară a Parlamentului, în care se va citit decizia iar Parlamentul va lua act de ea„, a încheiat Vasile Blaga.

Ultima oră
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)