Vasile Blaga: PDL este dispus că colaboreze cu toate forțele politice. "Este timpul ca războiul politic să înceteze"

Vasile Blaga: PDL este dispus că colaboreze cu toate forțele politice. "Este timpul ca războiul politic să înceteze"

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marți, după ce Curtea Constituțională (CCR) a invalidat referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu, că partidul pe care-l reprezintă este dispus să colaboreze cu toate forțele politice care au ca prim interes binele României.

PDL se declară disponibil să colaboreze cu toate forțele politice fidele României. Este momentul pentru colaborare, pentru stabilizarea economică. E timpul ca războiul politic să înceteze și să reintrăm în normalitate politică. Mesajul PDL este unul clar: Românii înaintea politicii, munca înaintea vorbelor și solidaritate înainte de toate„, a spus Blaga.

Acesta a spus că decizia va fi citită, miercuri, în Plenul Curții, urmând apoi să fie publicată în Monitorul Oficial, pentru ca, joi, Parlamentul să ia act de aceasta.

Mâine va fi citită decizia în Plenul Curții, apoi publicată în Monitorul Oficial și joi va fi sesiunea extraordinară a Parlamentului, în care se va citit decizia iar Parlamentul va lua act de ea„, a încheiat Vasile Blaga.