Viceprimarul Tudy, mâna dreaptă a primarului Firea: Depun eforturi pentru a clădi una din capitalele europene, dar și pentru a clădi Uniunea Europeană, dat fiind că există un semn de întrebare legat de motivul existenței Uniunii (VIDEO)

Viceprimarul Tudy, mâna dreaptă a primarului Firea: Depun eforturi pentru a clădi una din capitalele europene, dar și pentru a clădi Uniunea Europeană, dat fiind că există un semn de întrebare legat de motivul existenței Uniunii (VIDEO)

Tudor Ionescu, cunoscut publicului larg după ce a avut o idilă cu Oana Zăvoranu, este noul viceprimar al Capitalei. Acesta a declarat că nu vine din zona mondenă, ba chiar are ”trei facultăți” și ”două mastere” și lucrează ca antreprenor. El a promis bucureștenilor că le va demonstra capacitățile sale 24 din 24 de ore și că va depune eforturi ”pentru a clădi una din capitalele europene, dar și pentru a clădi Uniunea Europeană”.

”Munca noastră va fi pentru a sluji cât mai bine cetățenii acestui oraș.

Eu am trei facultăți pe care le-am terminat.Două dintre ele – una pe comerț internațional și una pe științe politice – le-am terminat în Bruxelles. Am făcut și două mastereîn Bruxelles: unul pe politică comparată și unul pe studii europene. Din acest motiv, opțiunile mele se dirijează mai ales în zona Uniunii Europene și a relațiilor internaționale.

Nu trebuie să vă spun că UE trece printr-un moment foarte, foarte dificil, un mare semn de întrebare legat de motivul existenței sale după referendumul din Marea Britanie.

Și eu și colegii mei, dar mai ales eu îmi voi dedica eforturile pentru a clădi una din capitalele europene, dar și pentru a clădi Uniunea Europeană un pic în București și România”, a declarat noul viceprimar al Capitalei.

Viceprimarul Tudy: Depun eforturi pentru a clădi una din capitalele europene, dar și pentru a clădi Uniunea Europeană

#DIRECT_ONE_n7aybs#

Acesta a mai susținut că, pentru moment, nu are pregătit un proiect pentru RATB și RADET, dar se va ocupa și de acest lucru.

”Eu nu vin din zona mondenă. Viața mea personală nu o discut și aici se închide orice. Munca mea e cea pe care o vedeți aici și o veți vedea și pe teren. În ultimii cinci ani am fost antreprenor în zona vinurilor și am luat contact cu foarte, foarte multe persoane, dat fiind că unul din punctele de vânzare este în Piața Obor, zonă în care 40.000 de oameni circulă zilnic”, a mai susținut Tudor Ionescu.