Victor Ponta: „Bag mâna în foc că după alegeri voi fi desemnat prim-ministru de către Crin Antonescu”

Victor Ponta: „Bag mâna în foc că după alegeri voi fi desemnat prim-ministru de către Crin Antonescu”

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri în cadrul emisiunii „Ultimul cuvânt”, difuzată de B1 TV, că va duce la bun sfârșit proiectul cu Crin Antonescu, precizând că „bagă mâna în foc că după alegeri va fi desemnat prim-ministru de acesta”.

„Eu am început acest proiect politic alături de Crin Antonescu și îl voi duce la bun sfârșit alături de Crin Antonescu. Crin Antonescu va fi președintele României. Nu poți să le spui românilor dați-l jos pe Băsescu, că om vedea noi pe urmă. Nu, noi USL îl susținem pe Crin Antonescu la președinție. Bag mâna în foc că după alegeri voi fi desemnat premier de Antonescu. Dacă mă voi certa cu Antonescu, îi dau domnului Cristoiu un stilou de la Consiliul European”,
a spus Ponta.

Acesta a mai spus că nu crede într-o coabitare cu Traian Băsescu, în cazul în care acesta va câștiga referendumul din 29 iulie.

„După 29 iulie sper și îmi doresc ca Băsescu și oamenii din PDL să nu se mai plângă la Înalta Poartă. Sincer, nu cred că voi putea coabita după 29 iulie cu Traian Băsescu la Cotroceni. Noi o să adoptăm legi, el nu o să le publice.Eu o să rămân premier atâta timp cât nu există un vot împotriva mea în Parlament”
, a mai spus Ponta.

Vezi AICI alte declarații ale premierului.

Ponta: Voi fi desemnat premier după alegeri

Embed: " />